Influenta sacra
Influenta sacra
Gary Thomas
Editura: Noua Speranta
Dimensiuni: 15/21 cm
Numar pagini: 261
Cod: fc48
Nu este disponibil
Pret vechi: 24,00 RON
Preţ: 21,00 RON

Prezentare

Ce are nevoie un bărbat de la soţia lui pentru a fi soţul pe care ea şi-l doreşte?

Dumnezeu le cheamă pe toate soţiile să-şi influenţeze pozitiv bărbaţii!
Aplicând conceptele din cartea sa de succes, Căsătoria sfântă (apărută la Editura Kerigma, Oradea), Gary Thomas prezintă perspectiva bărbaţilor asupra acestui subiect. Veţi găsi între coperţile acestei cărţi ce motivaţie au bărbaţii pentru a se purta aşa cum doreşte Dumnezeu de la un bărbat sfânt. Veţi citi despre femei care au aplicat aceste concepte pentru a-şi transforma căsnicia.
Influenţa sacră nu evită dificultăţile vieţii conjugale, dar, abordând căsnicia din perspectiva spirituală, veţi afla cum vă puteţi ajuta soţul să devină un bărbat aşa cum a hotărât Dumnezeu să fie. În acelaşi timp, Dumnezeu vă va modela pe voi să deveniţi femei aşa cum a dorit El să fiţi.
Să dăm cuvântul autorului:
Dumnezeu vede şi aude tot ce este legat de viaţa şi de relaţiile voastre. El cunoaşte cât de multe soţii suferă din cauza unor căsnicii lipsite de dragoste. El ştie cât de înclinaţi sunt bărbaţii să-şi dispreţuiască soţiile şi să le privească cu un aer de superioritate. El ştie că bărbaţii le pot oferi soţiilor lor putere, încurajare, mângâiere şi acel sentiment de siguranţă, dar de asemenea ştie şi cât pot fi de frustranţi, de înfricoşători, de pretenţioşi şi de egoişti. El le vede
pe femeile care se simt prinse în capcana unei căsnicii dificile, cât şi pe cele care se bucură de căsnicii relativ bune, care au bărbaţi doar rareori egoişti, superficiali sau distanţi.
Dar El de asemenea cunoaşte căile sfinte prin care o femeie îl poate influenţa profund pe un bărbat! Chiar şi în cazul când soţul este activ, este iubitor şi face unele sacrificii, totuşi, s-ar putea ca soţia să dorească să ştie cum l-ar putea îndrepta pe o cale şi mai bună.
Voi fi foarte sincer cu voi: nu puteţi schimba un bărbat, dar puteţi să-l influenţaţi sau să-l puneţi în mişcare - o artă mult mai rafinată. Este chiar subiectul despre care vom discuta în această carte.
Gary Thomas este autor a mai multor cărţi publicate în România de Editura Noua Speranţă (Chemarea sacră de a fi părinte, Lupta frumoasă, Influenţa sacră) şi de Editura Kerigma (Căsătoria sfântă) şi a scris sute de articole pentru revistele creştine. Este un invitat frecvent la emisiunile radiofonice de la Focus on the Family si Family Life Today. De asemenea predă la Western Seminary din Portland, Oregon. Cărţile şi lucrarea lui se concentrează asupra formării spirituale: cum putem integra Scriptura, istoria Bisericii şi înţelepciunea scriitorilor clasici creştini pentru ca tot ce facem sa fie sacru.