Puterea unui adolescent pozitiv
Puterea unui adolescent pozitiv
Karol, Grace şi Joy Ladd
Editura: Noua Speranta
Dimensiuni: 15/21 cm
Numar pagini: 249
Cod: tc29
Nu este disponibil
Pret vechi: 23,00 RON
Preţ: 20,00 RON

Prezentare

Şapte principii extraordinare care te vor ajuta să fii un adolescent pozitiv

Adolescenţii au reclama de a fi fiinţe puţin deosebite, ca să folosim un eufemism. Când au un comportament deranjant pentru adulţi, aceştia, în cel mai bun caz, dau din cap îngăduitori: Lasă că le trece… Pentru astfel de oameni alăturarea cuvintelor adolescent şi pozitiv este aproape o imposibilitate. Oare aşa să fie?
A fi şi a rămâne pozitiv în anii adolescenţii nu este deloc uşor, dar această carte convingătoare, scrisă de un trio extraordinar: mamă-fiice, ne dovedeşte că poţi fi adolescent şi pozitiv în acelaşi timp. Autoarele merg un pas şi mai departe şi afirmă că un adolescent pozitiv, pe lângă faptul că există, are putere, influenţă, fiind folositor pentru Dumnezeu şi societate. Psalmul 1 prezintă o metaforă potrivită a omului pozitiv: un copac sădit lângă izvoare de ape, cu frunze veşnic verzi şi cu roade. Un adolescent devine pozitiv, deci puternic, atunci când se bazează pe apa vie care îl ajută să pună în aplicare şapte principii care produc schimbări uluitoare:

Încrederea: descoperă-ţi scopul.
Responsabilitatea: administrează-ţi timpul şi banii.

Integritatea: dezvoltă-ţi caracterul.
Relaţiile: raportarea responsabilă la cei de sex opus.
Atitudinea: speră şi atunci când lucrurile merg rău.
Credinţa: consolidează-ţi relaţia cu Dumnezeu.
Curajul: împotriveşte-te anturajului.

A fi un adolescent pozitiv înseamnă, în esenţă, a lua decizii pozitive, corecte în privinţa modului în care ne raportăm la aspectele importante ale vieţii. Această carte îţi oferă informaţiile necesare, paşii practici şi încurajarea de a lua decizia de a fi pozitiv. Adolescenţa este perioada în care luarea deciziei de a fi pozitiv îţi va schimba întreaga viaţă.

Despre autor

Karol Ladd autoare de succes, Karol transmite femeilor din lumea întreagă adevăruri biblice şi o speranţă puternică prin seria de cărţi scrise de ea: The Power of a Positive Mom, The Power of a Positive Wife,The Power of a Positive Friend, The Power of a Positive Teen, A Woman's Secret for Confident Living, A Woman's Passionate Pursuit of God, Thrive, Don't Simply Survive, A Positive Plan for Creating More Fun, Less Whining.
Lider dinamic şi persoană care comunică cu talent, Karol Ladd este fondatoarea şi preşedinta Positive Life Principles, Inc., o companie de resurse ce oferă strategii pentru a avea succes atât la locul de muncă cât şi acasă. Personalitatea ei plină de viaţă o face o conferenţiară apreciată de organizaţiile de femei, grupuri din biserici şi la evenimente corporatiste. Ea este şi co-fondatoarea unui club de formare a caracterului pentru fetele tinere, club denumit USA Sonshine Girls şi este membră a câtorva borduri educaţionale. Karol este invitată frecvent la emisiuni de radio şi televiziune.
Rolul pe care ea însăşi îl apreciază cel mai mult este acela de soţie a lui Curt şi mamă a fiicelor lor Grace şi Joy, cu care a scris împreună Puterea unui adolescent pozitiv.

Cuprins

1.Introducere
2.Imaginea unui adolescent pozitiv
3.Puterea increderii
4.Puterea responsabilitatii
5.Puterea integritatii
6.Puterea relatiilor
7.Puterea atitudinii
8.Puterea credintei
9.Puterea curajului
10.Concluzii